Bröllopsvideograf

 

Att anlita någon som fotograferar  ens bröllop är för många en självklarhet, vi håller såklart med. Men video, behöver man ha det om man ändå har fotograf? Kort svar, JA!

Er bröllopsdag kommer vara över i ett nafs och många har svårt att ta in och minnas allt som hände. Bilder i all ära, men hur många kommer ihåg ljudet från sin bröllopsdag? Alla skratt, jubel, eller sin farmors tal som fick hela församlingen att fälla en tår. Eller din älskades ord framme vid altaret när ni lovar att alltid vara tillsammans.

 Att skapa en film som på bara några minuter summerar dagens alla fantastiska stunder är en stor utmaning. Men när det görs rätt så blir det riktigt bra! Perfekt att visa för nära och kära och att själva titta på många år efter ni sagt "Ja". 

Ska ni gifta er och vill ha ett minne för livet i form av en högklassig film, skriv till oss!


A long overdue ‘THANK YOU’ from the father of the bride.

As a professional photographer for over 40 years, I can honestly say that I was incredibly impressed with the results, it will be treasured by us for many years to come.

I have played it over and over many times to my friends and clients and the reaction is always the same-SIMPLY AMAZING!!!
— Gavin Ashworth | gavinashworth.com
 
 

 

Tamara & Martin

Deras sagolika bröllopsdag ägde rum i Rockelstad slott i Sörmland. Folk ifrån hela världen kom för att bevittna deras löften till varandra.

 
 
 

Clara & Jakob

NHL-stjärnan Jakob Silfverberg gifte sig med sin Clara i Högbo utanför Gävle. Sällan har man skådat en sådan livfull fest med såå mycket känslor!

 

Nina & Momo

Härligt med bröllop där allt är så enkelt! Jag vet att Nina och Momo lagt ner hjärta och själ i förberedelserna inför bröllopet, men på bröllopsdagen var det fullt fokus på deras kärlek och allt annat bara föll på plats.

 
 
 

Ulrika & Erik

Ett sannerligen romantiskt och vackert bröllop! Vigsel vid stranden utanför Åsa följt av en hejdundrande fest i föräldrarnas trädgård. Tack för att vi fick vara med!

 

Belinda & Fredrik

Det blir inte mer party än såhär! Två fantastiska människor som verkligen utstrålar kärlek. Bröllopet i Lekhuset i Nääs avslutades med live-konsert där brudgummen själv frontade.