Bröllopsvideograf i Stockholm

Bakom kameran till alla våra bröllopsfilmer står Josef Runsten, numera bosatt i Stockholm. Vi jobbar väldigt gärna ihop men är ni ute efter enbart bröllopsfilmare så hänvisar vi till hans hemsida.


 

Tamara & Martin

Deras sagolika bröllopsdag ägde rum i Rockelstad slott i Sörmland. Folk ifrån hela världen kom för att bevittna deras löften till varandra.

 
 
 

Clara & Jakob

NHL-stjärnan Jakob Silfverberg gifte sig med sin Clara i Högbo utanför Gävle. Sällan har man skådat en sådan livfull fest med såå mycket känslor!

 

Nina & Momo

Härligt med bröllop där allt är så enkelt! Jag vet att Nina och Momo lagt ner hjärta och själ i förberedelserna inför bröllopet, men på bröllopsdagen var det fullt fokus på deras kärlek och allt annat bara föll på plats.

 
 
 

Ulrika & Erik

Ett sannerligen romantiskt och vackert bröllop! Vigsel vid stranden utanför Åsa följt av en hejdundrande fest i föräldrarnas trädgård. Tack för att vi fick vara med!

 

Belinda & Fredrik

Det blir inte mer party än såhär! Två fantastiska människor som verkligen utstrålar kärlek. Bröllopet i Lekhuset i Nääs avslutades med live-konsert där brudgummen själv frontade.