brollopsfoto-jessica-med-tarnor.jpg

Bröllopsfoto för oss

Bröllopsfoto för oss handlar om att fånga känslan. Den där känslan som alltid finns där på ett bröllop. Kärleken, glädjen och tårarna. För när allt kommer omkring är det ju det allt handlar om.

Att fånga ögonblicken som betyder något.

Bröllopsdagen

Bröllopsdagen är er dag, inte vår. Därför håller vi oss i bakgrunden så mycket som möjligt. Vi är ju inte där för att styra och ställa, utan för för att dokumentera dagen. Så som den är, och så som den blir.

När det kommer till tider är vi väldigt flexibla. Många vill att vi ska följa med hela dagen. Kanske för att ett bröllop är mer än en vigsel och en halvtimmes poserande framför en kamera. De flesta bröllop varar en hel dag, om inte mer. Och vi vill vara där när det händer.

För den sämsta bilden, det är den som aldrig togs.

Heldagstäckning

Heldagstäckning är för dig som värdesätter din bröllopsdag lite extra. När både helheten och detaljerna är lika viktiga. För dig som vill minnas hur mycket arbete det var med håret. Hur klänningen kom på. Vad gästerna hade på sig.

Och så klart. Det viktigaste.

Kärleken, glädjen och tårarna.

Det är därför vi brukar vara två fotografer när vi fotograferar heldag. Så vi kan fånga så många av de där ögonblicken som möjligt. Ögonblicken som spelar roll.

De med kärleken. De med glädjen. Och de med tårarna.

 

/Martin, Viktor, Reimund & Josef